Livet hos familjen Arabsson

Konstigheter på spisen.

Kategori: Vardagen

För ett tag sen så tog maken och hackade upp all lök vi hade i källaren för den höll på att bli dålig. För att göra det lite enkelt så lade han upp allt på en plåt och tanken var att han skulle snabbt lägga den i frysen så att det skulle bli enklare att frysa ner den så allt inte bara skulle bli en klump. Men några minuter vart några timmar så ni kan ju själva tänka er doften i frysen. Vi har frostat av den men det stinker fortfarande så nu måste vi försöka tömma den på mat och börja om från början så lukten försvinner.
 
I frysen fanns det några lammhuvuden, dessa tog han fram igår och skall nu förbereda dem. Lillebror som yrvaket gick genom köket i morse tittade på spisen men sa inget. Detta är ingen ovanlig syn här hemma så jag tänkte väl att det var därför han inte sa nåt. Men när vi kom ner på dagis så hade hans hjärna jobbat på högvarv var på han sa: "Fröken, inte kan man ha kor i köket." "Näää" svarade givetvis fröken." "Men mamma har det, flera styckna, hon har köpt kor och dom ligger på spisen." 

Efter att jag hade förklarat vad det var så sa hon till lillebror att jamen det skulle väl blir gott. Men då började han att skratta och sa: "Meeeen man kan väl inte äta kor heller, dom är ju hårda och jag är bara en liten kille."
Ja, dom får ju en liten annorlunda matkultur mina barn. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: