Livet hos familjen Arabsson

Bröst och åter bröst.

Kategori: Barnen

Min son är mycket bröstfixerad och gör ingen hemlighet av det heller. Han tycker även att andra genitaliteter är intressanta också men just nu är det bröst som gäller, oavsett om dom sitter på killar eller tjejer.
 
På IKEA finns ett amningsrum uppe i restaurangdelen och där finns en gubbe målad på dörren med bröst. Detta tyckte lillebror var så roligt så han vart helt extas och skrek till sin pappa: "Pappa, pappa titta gubben har sissa" (sissa, hur det nu än stavas, är det arabiska ordet som barn använder för just bröst.) Maken som är aningen pryd inför andra tyckte att det var väl inte så farligt för ingen fattade ju vad han gapade om tills lillebror började dra upp tröjan på sig själv och visade sina bröst och sen drog upp sin pappas tröja. Då började folk att titta och maken tyckte det vart väldigt pinsamt så han försökte tysta ner lillebror som i sin tur var på väg in i amningsrummet där han kanske skulle hitta den riktiga varan. Det hela slutade med att maken mutade med glass om han slutade att surra och lillebror köpte det, för den gången i alla fall.
 
Hans bröstfixering har gjort att han jämför sina fröknarnas bröst och om han kunde skulle han säkert föra statistik på de olika storlekarna, storasysters kompisar får också hålla i sina kläder och jag hoppas detta ger med sig innan han kommer upp i skolålder för annars kommer han bli ihågkommen som den där arabiska lilla killen som var galen i bröst.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: